Customer Service medewerker

BRFB02086
Openstaande vacature

Wat wordt er aangeboden:

  • 32 - 40 uur per week
  • Rechtstreeks dienstverband bij werkgever
  • Flexibele werktijden
  • 26 vakantiedagen + de dagen tussen kerst en oud & nieuw en de dag na Hemelvaart
  • Prachtige werkplek in een informeel team
  • Salaris € 2.700 - € 3.500 bruto per maand op basis van 40 uur
  • Pensioenregeling
  • Gezamenlijke lunch met jouw collega's
  • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen

Functie beschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Customer Service medewerker. In deze rol ben jij hét aanspreekpunt voor jouw klanten op Scandinavische markt. Jij weet alles tot in de puntjes te organiseren zodat het team optimaal kan functioneren.

Het onderhouden van de klantrelatie is een belangrijk onderdeel van deze functie van Customer Service medewerker. Jij bent onderdeel van een fijn team van collega’s die allemaal hun werkzaamheden verrichten voor deze klant. Het werk is dynamisch, geen dag is hetzelfde.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen pakket aan werkzaamheden en werkt nauw samen met de Accountmanagers en andere collega's op de binnendienst. Je hebt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, wat de functie uitdagend maakt. Je houdt je actief bezig met alle voorkomende verkoop-, logistieke en administratieve werkzaamheden. Zoals het verwerken van artworks, behandelen van klachten en het bedenken van de juiste oplossingen waar nodig. Maar ook zorgdragen voor het soepel verlopen van de introductie van nieuwe collecties, waarbij planning en forecast belangrijke tools zijn. Zoals gezegd is het onderhouden van een goed en warm contact met de klant een must. Dit alles op een professionele wijze met een flinke dosis enthousiasme!

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een groeiende internationale organisatie in Nijmegen. Deze organisatie distribueert verpakkingen voor producten op het gebied van voeding, persoonlijke verzorging en farmacie. Er wordt samengewerkt met tal van bekende merken, een ambitieuze organisatie met grootse plannen voor de toekomst!
Je komt te werken in een prachtig en groen kantoor waar alles is gedaan om je een comfortabele werkplek aan te bieden.

Functie eisen

Voor de functie van Customer Service medewerker is het volgende van belang:

  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Verder ben je iemand die enthousiast en leergierig is. Je bent nauwkeurig in je werkzaamheden en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent klantgericht: kunt goed luisteren en weet wat de klant nodig heeft. Jij weet hier op een goede en oplossingsgerichte manier op in te spelen wanneer nodig. Je bent een teamspeler en voelt je thuis in een internationale, groeiende, dynamische organisatie die volop in beweging is.

Solliciteren

Wil jij ook graag werken als Customer Service medewerker in een dynamische en groeiende organisatie waarbij je vele internationale contacten hebt? Ben jij ook toe aan zo'n mooie uitdaging in een moderne werkomgeving? Dan is dit dé baan voor jou! Stuur jouw CV naar floor@mansrecruitment.nl of solliciteer via de website www.mansrecruitment.nl. Uiteraard kun je ons ook bellen mocht je nog vragen hebben. 06-22991793

Locatie

Nijmegen

Contactpersoon

Floor Brunet de Rochebrune
T: (024) 3244 497

Customer Service medewerker