Vacature secretaresse Arnhem

Vacature secretaresse Arnhem

MANS recruitment heeft regelmatig een openstaande vacature voor secretaresse in Arnhem. Als secretaresse ondersteun je een manager, afdeling, directie of organisatie. In jouw rol als secretaresse voer je diverse werkzaamheden uit binnen de organisatie. De secretaresse is vaak de spil van de organisatie of afdeling. Werkzaamheden in de rol van secretaresse kunnen bestaan uit secretariële werkzaamheden, zoals agendabeheer, afspraken maken, correspondentie verzorgen, ontvangen van bezoek, telefoonbehandeling, verwerken van e-mail en post, voorbereiden en plannen van vergaderingen en diverse evenementen, uitwerken van notulen en verslagen. Naast deze secretariële werkzaamheden kan het zijn dat de secretaresse ook verantwoordelijk is voor personeelszaken en facilitaire werkzaamheden. Ben je op zoek naar een vacature voor secretaresse Arnhem of zoek je een andere ondersteunende functie? Bekijk dan onze vacatures in Arnhem op onze vacaturesite.

Functie eisen vacature secretaresse Arnhem

Opdrachtgevers die vacatures voor secretaresse Arnhem bij MANS recruitment onderbrengen, hanteren over het algemeen de volgende functie-eisen: 

  • Afgeronde opleiding richting secretarieel, managementassistente, officemanager bij bijvoorbeeld Schoevers
  • MBO of HBO werk- en denkniveau
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse, Duitse of Franse taal
  • Relevante werkervaring als secretaresse

Bij welke organisaties bemiddelt MANS voor vacatures secretaresse Arnhem?

MANS recruitment werft voor vacatures secretaresse bij verschillende organisaties in Arnhem; van transportbedrijven tot webwinkels, diverse branches, zakelijke dienstverlening, nationale en internationale organisaties. Ook zijn er, afhankelijk van de wensen van de werkgever, verschillen in functienamen. Bij MANS recruitment is er dus ook veel diversiteit in vacatures. Naast vacatures voor secretaresse bemiddelen wij bijvoorbeeld ook voor vacatures officemanager, vacatures managementassistente, vacatures directiesecretaresse. Kijk voor een actueel overzicht op de vacaturepagina.

Hoe kom ik in aanmerking voor een vacature secretaresse Arnhem?

Indien je wilt solliciteren op de vacature secretaresse Arnhem dan kun je je inschrijven via de website. Dit kan met behulp van het inschrijfformulier. Vul je gegevens zo volledig mogelijk in en wil je jouw inschrijving helemaal compleet maken, stuur dan naast jouw CV ook een motivatiebrief toe. Solliciteren op een vacature secretaresse Arnhem kun je doen via de solliciteerknop bij de vacature op de website.
Kijk jouw Curriculum Vitae goed na op spelfouten voordat wij jouw CV ontvangen. Het is tenslotte jouw visitekaartje en kan het verschil maken tussen uitgenodigd of afgewezen worden.

Na inschrijving bij MANS recruitment

Jouw inlognaam is jouw eigen e-mailadres en het wachtwoord wordt na inschrijving automatisch naar je gemaild. Zo kun je jouw eigen profiel beheren en aanpassen wanneer je maar wilt. Ook het solliciteren gaat dan met een druk op de (solliciteer) knop. Wij zorgen altijd voor een spoedige terugkoppeling op jouw sollicitatie.