Wij zijn MANS!

Floor (door Maartje)

“Zeg wat je doet, doe wat je zegt!” Dat is typisch Floor. Geen flauwekul en geen tijd verspillen. Wat Floor betreft zijn er twee keuzes. Je doet iets of je doet het niet. En als je duidelijk communiceert wat je doet, weet iedereen waar hij of zij aan toe is.
Floor richt zich voornamelijk op business support en financiële functies. Met ruim 15 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling is zij een van de drijvende krachten achter MANS recruitment. Naast haar recruitment werkzaamheden is zij verantwoordelijk voor de financiële administratie van MANS. Naast deze drukke baan is zij actief lid van de ledenraad van Rabobank Rijk van Nijmegen.

Sophie (door Floor)

“Als je het kunt verzinnen, bestaat het” is een van de opmerkingen die Sophie vaak droogjes maakt. Niets zo interessant en fascinerend als mensen. Andersom geldt ook dat als je het niet kunt verzinnen, en bovenal, als je het niet kunt communiceren, dan kom je er niet. Wil je vooruit en echt daar komen waar je wilt zijn, dan zal je dit over de bühne moeten kunnen brengen.

Sophie heeft Rechten gestudeerd in Nijmegen, maar verkoos het avontuur van een ondernemend bestaan met haar zussen boven een juridische carrière. Ook Sophie bemiddelt voor diverse business support en business consultancy functies. Naast deze werkzaamheden is zij voorzitter van business club Damesch.

Maartje (door Sophie)

Járen geleden rondde Maartje haar Schoevers opleiding af. Een grote commerciële drive was de reden dat zij zelf nooit als secretaresse aan de slag is gegaan. De arbeidsbemiddeling, juist voor deze doelgroep, past haar echter als een oude jas. Maartje vertelt je alles wat je weten wilt als je in dit vakgebied een nieuwe baan zoekt.

Stuur je haar een sollicitatiebrief? Let dan extra op de d-tjes en t-tjes...! Ze heeft niet voor niks Schoevers gedaan. Ook is zij in diverse netwerken actief, bij voorkeur sportief. Zo neemt zij met regelmaat deel aan netwerkactiviteiten op de golfbaan en is zij lid van de business club van HCQZ.