Outplacement - van werk naar werk

De nieuwste tak in de dienstverlening van MANS recruitment: Outplacement. Het einde van het dienstverband bij jouw werkgever is in zicht. Om welke reden dan ook. Wij begeleiden je naar een nieuwe baan. Via MANS recruitment of via alle andere mogelijkheden die ons netwerk biedt.

MANS outplacement is een regionaal outplacement bureau, dat wordt gerund door drie zussen: Floor, Sophie en Maartje Brunet de Rochebrune. Met ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden van middelbaar en hoogopgeleide mensen bij de zoektocht naar een nieuwe baan gaan wij doelgericht aan de slag. Wij zijn empatisch, maar ook kritisch.  

Vanuit de regio Nijmegen staan wij voor je klaar zodat je vol energie jouw loopbaan kunt vervolgen! 

werkwijze

Onze outplacementtrajecten worden op maat gemaakt, afgestemd op de behoefte van de deelnemer. Over het algemeen ziet het traject er volgens onderstaand stappenplan uit: 

  1. Intake met de deelnemer, waarin verwachtingen en wensen worden besproken. 
  2. Maken van een drijfverentest.
  3. Bespreken testuitslag en verdere kwaliteiten en wensen in kaart brengen. 
  4. Doorlopen van het CV, motivatiebrief, optimaliseren LinkedIn profiel, elevator pitch, sollicitatietips, sollicitatietraining.
  5. Zoektocht naar passende vacatures via diverse kanalen, waarbij wij tevens ons (grote) netwerk inzetten, arbeidsmarkt oriëntatie. 
  6. Nabespreken outplacement traject 

Vanzelfsprekend is er tijdens het gehele outplacementtraject veelvuldig contact met de deelnemer om te blijven volgen hoe het gaat en waar nodig bij te sturen.