Recruitment Process Outsourcing

Recruitment lijkt steeds meer op marketing. De wereld wordt steeds transparanter. De kandidaten die u voor uw organisatie wilt aantrekken hebben behoefte aan een helder verhaal. MANS recruitment is de recruitmentspecialist die u begeleidt bij de werving van kandidaten voor uw organisatie.

Heeft u bijvoorbeeld moeite met het schrijven of opstellen van een pakkende vacaturetekst? Wij helpen u er mee. Ontvangt u andere reacties dat verwacht? Wij herschrijven uw vacaturetekst om zo uw vacature wel te vervullen. Heeft u voldoende reacties ontvangen? Dan beëindigen wij de werving en verwijderen wij uw vacature van het internet.

Gedurende dit proces bent ú voortdurend ‘in control’. U bepaalt welke actie er wordt ondernomen, u bepaalt welke kosten u maakt. Gebruik makend van onze expertise!

Wanneer kostenbeheersing voor u belangrijk is en u tevens waarde hecht aan professionele arbeidsmarktcommunicatie werft u uw nieuwe collega in samenwerking met MANS. U beslist welke werkzaamheden u uitvoert waarvoor u ons inschakelt.

Reacties:

"Gewoonweg luxe! We hebben in samenwerking met MANS recruitment een vacature uitgezet. Alle sollicitaties ontvingen wij in één helder overzicht. Op advies van MANS zijn een aantal kandidaten uitgenodigd voor een gesprek. Aan ons de taak om de juiste te kiezen.”

“Een verfrissende kijk op recruitment, een faire prijs en goede afspraken. Drie maanden na het vervullen van de vacature in samenwerking met MANS, wilden wij nog een van de kandidaten aannemen die wij eerder gesproken hadden. Dit geen enkel probleem. Twee nieuwe collega’s uit één procedure, geweldig!”

“Wij zijn een kleine organisatie en specialist in ons vakgebied. Wij kregen erg veel reacties op onze vacature, maar helaas niet de juiste. Door samenwerking met MANS recruitment is onze vacature alsnog snel vervuld. Zij weten precies hoe je de juiste kandidaten aanspreekt en een aantrekkelijke vacaturetekst opstelt.”

Deze keuze voor deze wervingsmethode wordt vooraf gemaakt. Deze methode is niet no cure no pay. Wilt u hulp bij uw wervingsvraagstuk en bent u op zoek naar een partij die u hierbij ondersteunt? Wilt u tijd en kosten besparen? Neem contact met ons op en ontvang onze RPO rekentool waarmee u zelf uw recruitmentkosten kunt berekenen.