Vacature Controller Nijmegen

MANS recruitment heeft regelmatig een openstaande vacature voor controller in Nijmegen. Als controller houd je toezicht op de financiële administratie. Soms geef je leiding aan de financiële administratie. In jouw rol als controller geef je financiële informatie en adviezen aan het management of directie. Je bereidt samen of zelfstandig het financiële beleid voor. Werkzaamheden in de functie van controller bestaan verder uit het maken van begrotingen en budgetten. Je zorgt als controller voor de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages en maakt analyses. In sommige gevallen verzorg je ook de jaarrekening. Ben je op zoek naar een vacature voor controller Nijmegen of zoek je een andere financieel economische functie? Bekijk dan onze vacatures in Nijmegen op onze vacaturesite.

Functie eisen vacature Controller Nijmegen

Opdrachtgevers die vacatures voor controller Nijmegen bij MANS recruitment onderbrengen, hanteren over het algemeen de volgende functie-eisen: 

  • Opleiding Bedrijfseconomie, Business Controller, Financial Controller, MBA voor controllers
  • HBO werk- en denkniveau
  • Relevante werkervaring als controller
  • Voldoende kennis van administratieve processen en ICT

Bij welke organisaties bemiddelt MANS voor vacatures Controller Nijmegen?

MANS recruitment werft voor vacatures controller bij verschillende organisaties in Nijmegen; van transportbedrijven tot webwinkels, diverse branches, zakelijke dienstverlening, nationale en internationale organisaties. Ook zijn er, afhankelijk van de wensen van de werkgever, verschillen in functienamen. Bij MANS recruitment is er dus ook veel diversiteit in vacatures. Naast vacatures voor controller bemiddelen wij bijvoorbeeld ook voor vacature boekhouder, vacature financieel administratief medewerker, vacature crediteurenadministratie, vacature assistent controller, vacature debiteurenbeheerder, vacature hoofd financiële administratie. Kijk voor een actueel overzicht op de vacaturepagina.

Hoe kom ik in aanmerking voor een vacature Controller Nijmegen?

Wanneer je wilt solliciteren op de vacature Controller Nijmegen dan kun je je inschrijven via de website. Dit kan met behulp van het inschrijfformulier. Vul je gegevens zo volledig mogelijk in en wil je jouw inschrijving helemaal compleet maken, stuur dan naast jouw CV ook een motivatiebrief toe. Solliciteren op een vacature Controller Nijmegen kun je doen via de solliciteerknop bij de vacature op de website.

Na inschrijving bij MANS recruitment

Jouw inlognaam is jouw eigen e-mailadres en het wachtwoord wordt na inschrijving automatisch naar je gemaild. Zo kun je jouw eigen profiel beheren en aanpassen wanneer je maar wilt. Ook het solliciteren gaat dan met een druk op de (solliciteer) knop. Wij zorgen altijd voor een spoedige terugkoppeling op jouw sollicitatie.