MANS Recruitment

Wees jezelf, er zijn genoeg anderen

Welkom bij MANS. Wij bemiddelen voor mensen die gedreven zijn en graag hun tanden ergens in zetten. Voor werkzoekenden die staan te popelen om aan de slag te gaan. Voor werkgevers, die op zoek zijn naar kwaliteit en hun tijd hard nodig hebben voor andere zaken. Dat doen wij ruim 10 jaar, met plezier én met succes. In die tijd hebben we veel meegemaakt. Toch blijft iedere opdracht, iedere organisatie en zeker iedere kandidaat uniek. Daarom gaan wij altijd uit van het persoonlijke gesprek. Waarin we échte interesse tonen en je onze mening geven. Transparant en duidelijk, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.. en zodat je vol energie verder kunt. Wij zijn MANS!

Wij bemiddelen voor functies op het gebied van business support & consultancy. Wat wij daaronder verstaan? Alle rollen waarin ondersteuning van de business centraal staat of deze ondersteuning nu de kerntaak van de functie is of dat er inhoudelijk ondersteuning wordt geboden.

Maak je ambities waar
Wat kun jij van ons verwachten?

In een persoonlijk gesprek kijken wij waar jouw sterktes en vaardigheden liggen. Daarbij zoeken we geschikte vacatures. Je krijgt van ons alle tips en info die je nodig hebt en begeleiden je tijdens het hele proces. Gevraagd en ongevraagd. Zo geven we je de ene keer het advies om niet op een bepaalde functie te solliciteren en de andere keer net dat extra beetje zelfvertrouwen om dat juist wel te doen. Natuurlijk kan het altijd zo zijn dat we geen baan voor je vinden. Toch ga je niet met lege handen naar huis. Je weet beter wat bij je past en bent weer een stap dichter bij jouw ideale baan.

Schrijf je nu in

Waar word jij nou blij van?

Waar ben jij écht goed in en waar krijg je energie van? Dat is waar wij bij jou naar op zoek gaan. Als we dát namelijk weten, stellen wij jou in staat om écht jouw droombaan te vinden. Daarvoor zetten wij graag ons grote netwerk in Nijmegen en ver daarbuiten voor je in.

Bekijk alle vacatures

Tijdelijk - Interim of Uitzenden?

Of het nu gaat om een opdracht waarvoor u tijdelijk iemand wilt inzetten of een vacature wegens een zwangerschapsverlof? Soms is een interim oplossing de meest praktische. MANS heeft per direct goede kandidaten beschikbaar.

Meer informatie

RPO - Transparant en efficiënt

RPO biedt een efficiënte en praktische oplossing voor uw wervingsvraagstuk. Wilt u ondersteuning bij het opstellen van een vacaturetekst of wilt u betere reacties naar aanleiding van uw vacature? Wij helpen u ermee.

Meer informatie

W&S - Een vooraf afgesproken tarief

Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers en wilt u gebruik maken van onze no cure no pay dienstverlening? Ook dat kan uiteraard. Deze werkwijze is al járen zeer populair bij onze opdrachtgevers.

Meer informatie

Contact

Neem contact op met MANS Recruitment

social media

Volg MANS recruitment op social media.

Twitter
Linkedin
Contactformulier

Neem contact op met MANS recruitment via onderstaand contactformulier.

Contactgegevens
MANS recruitment
Kerkenbos 1075R
6546 BB Nijmegen
Telefoon
024 - 3244497
Post
MANS recruitment
Postbus 31431
6503CK Nijmegen
Overig
KvK 09157736
BTW 8155.36.355.B01