MANS Recruitment

Wees jezelf, er zijn genoeg anderen

Welkom bij MANS recruitment. 

Vanuit Nijmegen bemiddelen wij al bijna 15 jaar mensen die gedreven zijn en iedere dag met plezier aan de slag willen. Voor werkzoekenden die staan te popelen om aan de slag te gaan. Voor werkgevers, die op zoek zijn naar kwaliteit en hun tijd hard nodig hebben voor andere zaken. Dat doen we sinds 2006 met plezier én met succes. De afgelopen jaren hebben we veel meegemaakt, maar nog steeds blijft iedere opdracht, iedere organisatie en zeker iedere kandidaat uniek. Het persoonlijke gesprek is ons vertrekpunt. We zijn niet alleen geïnteresseerd in de stappen die jij in jouw carriere hebt gemaakt, maar vooral waarom je deze stappen hebt gemaakt en nog heel veel meer! We luisteren graag, maar geven je ook onze mening. Transparant en duidelijk, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is... en zodat je vol energie verder kunt. Wij zijn MANS!

De vakgebieden waarin wij bemiddelen zijn:

 • Financieel & Administratief
  Business Controller, Financial Controller, Assistent Account, Financieel medewerker, Financieel administratief medewerker, Medewerker Debiteuren en/of Crediteurenbeheer, Financial Accountant.
 • Sales & Customer Service
  Sales Manager, Teamlead Sales, Commercieel medewerker, Commercieel medewerker binnendienst, Customer Service medewerker, Accountmanager, Relatiebeheerder.
 • Business Support
  Management Assistent, Officemanager, Secretaresse, HR assistent, Financieel assistent, Inkoop assistent, Receptioniste
 • Consultancy 
  Business Consultant, Process Consultant, IT Consultant.
 • ICT
  Functioneel beheerder, Applicatiebeheerder, IT Consultant.
 • HR
  HR adviseur, HR medewerker, HR assistent, P&O medewerker, Manager P&O
 • Overig
  Medewerker Supply Chain, Logistiek administratief medewerker, Quality & Regulatory Affairs medewerker
   

Kort samengevat, bij MANS vind je het meest diverse vacature aanbod van de regio bij de leukste en mooiste werkgevers. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan óf naar een nieuwe collega? Schroom niet en neem contact met ons op! 

Maak je ambities waar
Wat kun jij van ons verwachten?

In een persoonlijk gesprek kijken wij waar jouw sterktes en vaardigheden liggen. Daarbij zoeken we geschikte vacatures. Je krijgt van ons alle tips en info die je nodig hebt en begeleiden je tijdens het hele proces. Gevraagd en ongevraagd. Zo geven we je de ene keer het advies om niet op een bepaalde functie te solliciteren en de andere keer net dat extra beetje zelfvertrouwen om dat juist wel te doen. Natuurlijk kan het altijd zo zijn dat we geen baan voor je vinden. Toch ga je niet met lege handen naar huis. Je weet beter wat bij je past en bent weer een stap dichter bij jouw ideale baan.

Schrijf je nu in

Waar word jij nou blij van?

Waar ben jij écht goed in en waar krijg je energie van? Dat is waar wij bij jou naar op zoek gaan. Als we dát namelijk weten, stellen wij jou in staat om écht jouw droombaan te vinden. Daarvoor zetten wij graag ons grote netwerk in Nijmegen en ver daarbuiten voor je in.

Bekijk alle vacatures

Tijdelijk - Interim of Uitzenden?

Of het nu gaat om een opdracht waarvoor u tijdelijk iemand wilt inzetten of een vacature wegens een zwangerschapsverlof? Soms is een interim oplossing de meest praktische. MANS heeft per direct goede kandidaten beschikbaar.

Meer informatie

W&S - Een vooraf afgesproken tarief

Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers en wilt u gebruik maken van onze no cure no pay dienstverlening? Ook dat kan uiteraard. Deze werkwijze is al járen zeer populair bij onze opdrachtgevers.

Meer informatie

Outplacement - van werk naar werk

De nieuwste tak in de dienstverlening van MANS recruitment: Outplacement. Het einde van het dienstverband bij jouw werkgever is in zicht. Om welke reden dan ook. Wij begeleiden je naar een nieuwe baan. Via MANS recruitment of via alle andere mogelijkheden die ons netwerk biedt.

Meer informatie

Contact

Neem contact op met MANS Recruitment

social media

Volg MANS recruitment op social media.

Twitter
Linkedin

Contactformulier

Neem contact op met MANS recruitment via onderstaand contactformulier.
Contactgegevens
MANS recruitment
Kerkenbos 1075R
6546 BB Nijmegen
Telefoon
024 - 3244497
Post
MANS recruitment
Kerkenbos 1075 R
6546 BB Nijmegen
Overig
KvK 09157736
BTW 8155.36.355.B01