Vacature Commercieel medewerker binnendienst Arnhem

Vacature Commercieel medewerker binnendienst Arnhem

MANS recruitment heeft regelmatig een openstaande vacature voor Commercieel medewerker binnendienst in Arnhem. Als Commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de verkoopafdeling, salesafdeling van een bedrijf. De Commercieel medewerker binnendienst adviseert en informeert klanten. In deze rol van Commercieel medewerker binnendienst bied je ondersteuning aan de accountmanagers, salesmanagers, vertegenwoordigers. Werkzaamheden van een Commercieel medewerker binnendienst kunnen verder bestaan uit het opstellen van offertes, orderverwerking, klantencontact, informatievoorziening, facturen opstellen, aftersales en klachtenbehandeling. Ben je op zoek naar een vacature voor Commercieel medewerker binnendienst Arnhem of zoek je een andere commerciële functie? Bekijk dan onze vacatures in Arnhem op onze vacaturesite.

Functie eisen vacature Commercieel medewerker binnendienst Arnhem

Opdrachtgevers die vacatures voor Commercieel medewerker binnendienst Arnhem bij MANS recruitment onderbrengen, hanteren over het algemeen de volgende functie-eisen:

  • Afgeronde opleiding richting Commercieel / administratief
  • MBO of HBO werk- en denkniveau
  • Werkervaring als Commercieel binnendienst medewerker
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en/of Engelse, Duitse, Franse taal

Bij welke organisaties bemiddelt MANS voor vacatures Commercieel medewerker binnendienst Arnhem?

MANS recruitment werft voor vacatures Commercieel medewerker binnendienst bij verschillende organisaties in Arnhem; van transportbedrijven tot webwinkels, diverse branches, zakelijke dienstverlening, nationale en internationale organisaties. Ook zijn er, afhankelijk van de wensen van de werkgever, verschillen in functienamen. Bij MANS recruitment is er dus ook veel diversiteit in vacatures. Naast vacatures voor Commercieel medewerker binnendienst bemiddelen wij bijvoorbeeld ook voor vacature sales medewerker, vacature customer service medewerker, vacature klantenservice medewerker, vacature sales assistant, vacature commercieel binnendienst medewerker, vacature sales binnendienst medewerker. Kijk voor een actueel overzicht op de vacaturepagina.

Hoe kom ik in aanmerking voor een vacature Commercieel medewerker binnendienst Arnhem?

Indien je wilt solliciteren op de vacature Commercieel medewerker binnendienst Arnhem dan kun je je inschrijven via de website. Dit kan met behulp van het inschrijfformulier. Vul jouw gegevens zo volledig mogelijk in en wil je jouw inschrijving helemaal compleet maken, stuur dan naast jouw CV ook een motivatiebrief toe. Solliciteren op een vacature Commercieel medewerker binnendienst Arnhem kun je doen via de solliciteerknop bij de vacature op de website.
Kijk jouw Curriculum Vitae goed na op spelfouten voordat wij jouw CV ontvangen. Het is tenslotte jouw visitekaartje en kan het verschil maken tussen uitgenodigd of afgewezen worden.

Na inschrijving bij MANS recruitment

Jouw inlognaam is jouw eigen e-mailadres en het wachtwoord wordt na inschrijving automatisch naar je gemaild. Zo kun je jouw eigen profiel beheren en aanpassen wanneer je maar wilt. Ook het solliciteren gaat dan met een druk op de (solliciteer) knop. Wij zorgen altijd voor een spoedige terugkoppeling op jouw sollicitatie.