Vacature Office Manager Nijmegen

Vacature Office Manager Nijmegen

MANS recruitment heeft regelmatig een openstaande vacature voor office manager in Nijmegen. Als office manager draag je zorg voor een geoliede kantoororganisatie. In jouw rol als office manager voer je diverse taken uit binnen de organisatie. De office manager geeft leiding aan het secretariaat. Werkzaamheden in de rol van office manager kunnen verder bestaan uit het zorgdragen voor een goede taakverdeling en kwaliteit op het secretariaat en personele, facilitaire en secretariële werkzaamheden. Ben je op zoek naar een vacature voor office manager Nijmegen of zoek je een andere ondersteunende functie? Bekijk dan onze vacatures in Nijmegen in het vacature overzicht.

Functie eisen vacature Office Manager Nijmegen

Opdrachtgevers die vacatures voor office manager Nijmegen bij MANS recruitment onderbrengen, hanteren over het algemeen de volgende functie-eisen: 

  • Afgeronde opleiding richting office management of secretarieel
  • MBO of HBO werk- en denkniveau
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse, Duitse of Franse taal
  • Relevante werkervaring als office manager

Bij welke organisaties bemiddelt MANS recruitment voor vacatures Office Manager Nijmegen

MANS recruitment werft voor vacatures office manager bij verschillende organisaties in Nijmegen; van transportbedrijven tot webwinkels, diverse branches, zakelijke dienstverlening, nationale en internationale organisaties. Ook zijn er, afhankelijk van de wensen van de werkgever, verschillen in functienamen. Bij MANS recruitment is er dus ook veel diversiteit in vacatures. Naast vacatures voor office manager bemiddelen wij bijvoorbeeld ook voor secretariële vacatures, vacatures managementassistente, vacatures directiesecretaresse. Kijk voor een actueel overzicht op de vacaturepagina.

Hoe kom ik in aanmerking voor een vacature Office Manager Nijmegen?

Wanneer je wilt solliciteren op de vacature Office Manager Nijmegen dan kun je je inschrijven via de website. Dit kan met behulp van het inschrijfformulier. Vul je gegevens zo volledig mogelijk in en wil je jouw inschrijving helemaal compleet maken, stuur dan naast jouw CV ook een motivatiebrief toe. Solliciteren op een vacature Office Manager Nijmegen kun je doen via de solliciteerknop bij de vacature op de website.
Kijk jouw Curriculum Vitae goed na op spelfouten voordat wij jouw CV ontvangen. Het is tenslotte jouw visitekaartje en kan het verschil maken tussen uitgenodigd of afgewezen worden.

Na inschrijving bij MANS recruitment

Jouw inlognaam is jouw eigen e-mailadres en het wachtwoord wordt na inschrijving automatisch naar je gemaild. Zo kun je jouw eigen profiel beheren en aanpassen wanneer je maar wilt. Ook het solliciteren gaat dan met een druk op de (solliciteer) knop. Wij zorgen altijd voor een spoedige terugkoppeling op jouw sollicitatie.