Vacature Sales manager Nijmegen

Vacature Sales manager Nijmegen

MANS recruitment heeft regelmatig een openstaande vacature voor Sales manager in Nijmegen. Als Sales manager ben je werkzaam op de verkoopafdeling, salesafdeling van een bedrijf. De Sales manager maakt een verkoopplan, waarin wordt vastgesteld welke verkoopresultaten behaald dienen te worden. Als Sales manager geef je leiding aan de commercieel medewerkers, sales medewerkers, vertegenwoordigers, ofwel het verkoopteam. Werkzaamheden van een Sales manager bestaan verder uit relatiebeheer, acquisitie, offertes opstellen, volgen van marktontwikkelingen, adviseren van klanten. Ben je op zoek naar een vacature voor Sales manager Nijmegen of zoek je een andere commerciële functie? Bekijk dan onze vacatures in Nijmegen op onze vacaturesite.

Functie eisen vacature Sales manager Nijmegen

Opdrachtgevers die vacatures voor Sales manager Nijmegen bij MANS recruitment onderbrengen, hanteren over het algemeen de volgende functie-eisen: 

  • Afgeronde opleiding Commerciële Economie, Sales, NIMA A / NIMA B, Bedrijfskunde, International Business and Languages
  • HBO werk- en denkniveau
  • Werkervaring als Sales manager, Account manager of Verkoopleider
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en/of Engelse, Duitse, Franse taal

Bij welke organisaties bemiddelt MANS voor vacatures Sales manager Nijmegen?

MANS recruitment werft voor vacatures Sales manager bij verschillende organisaties in Nijmegen; van transportbedrijven tot webwinkels, diverse branches, zakelijke dienstverlening, nationale en internationale organisaties. Ook zijn er, afhankelijk van de wensen van de werkgever, verschillen in functienamen. Bij MANS recruitment is er dus ook veel diversiteit in vacatures. Naast vacatures voor Sales manager bemiddelen wij bijvoorbeeld ook voor vacature sales medewerker, vacature customer service medewerker, vacature klantenservice medewerker, vacature sales assistant, vacature commercieel binnendienst medewerker, vacature accountmanager, vacature verkoopleider, vacature sales binnendienst medewerker. Kijk voor een actueel overzicht op de vacaturepagina.

Hoe kom ik in aanmerking voor een vacature Sales manager Nijmegen?

Indien je wilt solliciteren op de vacature Sales manager Nijmegen dan kun je je inschrijven via de website. Dit kan met behulp van het inschrijfformulier. Vul jouw gegevens zo volledig mogelijk in en wil je jouw inschrijving helemaal compleet maken, stuur dan naast jouw CV ook een motivatiebrief toe. Solliciteren op een vacature Sales manager Nijmegen kun je doen via de solliciteerknop bij de vacature op de website.

Na inschrijving bij MANS recruitment

Jouw inlognaam is jouw eigen e-mailadres en het wachtwoord wordt na inschrijving automatisch naar je gemaild. Zo kun je jouw eigen profiel beheren en aanpassen wanneer je maar wilt. Ook het solliciteren gaat dan met een druk op de (solliciteer) knop. Wij zorgen altijd voor een spoedige terugkoppeling op jouw sollicitatie.