Vacature HR Manager Nijmegen

Vacature HR Manager Nijmegen

MANS recruitment heeft regelmatig een openstaande vacature voor HR Manager in Nijmegen. Als HR Manager ben je verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van een bedrijf of (overheids-) instelling. Je slaat een brug tussen het management/directie en de werknemers. Als HR Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en borgen van het personeelsbeleid. Je bent aanspreekpunt voor het personeel. De HR Manager maakt deel uit van het managementteam. Werkzaamheden in de rol van HR Manager kunnen verder bestaan uit verzorgen van werving en selectie, zorgdragen voor een goede personeelsplanning, organiseren en eventueel voeren van diverse gesprekken zoals functioneringsgesprekken, zorgdragen voor de ontwikkeling van werknemers, outplacement. Een functie van HR Manager kan zeer divers zijn! Ben je op zoek naar een vacature voor HR Manager Nijmegen of zoek je een andere functie gericht op personeel en organisatie? Bekijk dan onze vacatures in Nijmegen op onze website.

Functie eisen vacature HR Manager Nijmegen

Opdrachtgevers die vacatures voor HR Manager Nijmegen bij MANS recruitment onderbrengen, hanteren over het algemeen de volgende functie-eisen: 

  • Afgeronde opleiding richting Human Resource Management, Personeelswetenschappen, Personeelsmanagement, Arbeidsrecht
  • HBO werk- en denkniveau
  • Relevante werkervaring als HR Manager

Bij welke organisaties bemiddelt MANS voor vacatures HR Manager Nijmegen?

MANS recruitment werft voor vacatures HR Manager bij verschillende organisaties in Nijmegen; van transportbedrijven tot webwinkels, diverse branches, zakelijke dienstverlening, nationale en internationale organisaties. Ook zijn er, afhankelijk van de wensen van de werkgever, verschillen in functienamen. Bij MANS recruitment is er dus ook veel diversiteit in vacatures. Naast vacatures voor HR Manager bemiddelen wij bijvoorbeeld ook voor vacature HR assistent, vacature P&O Manager, vacature personeelsadviseur, vacature P&O medewerker, vacature HR medewerker, vacature HR Officer, vacature HR adviseur, vacature HR consultant, vacature HR Business Partner. Kijk voor een actueel overzicht op de vacaturepagina.

Hoe kom ik in aanmerking voor een vacature HR Manager Nijmegen?

Wanneer je wilt solliciteren op de vacature HR Manager Nijmegen dan kun je je inschrijven via de website. Dit kan met behulp van het inschrijfformulier. Vul je gegevens zo volledig mogelijk in en wil je jouw inschrijving helemaal compleet maken, stuur dan naast jouw CV ook een motivatiebrief toe. Solliciteren op een vacature HR Manager Nijmegen kun je doen via de solliciteerknop bij de vacature op de website.

Na inschrijving bij MANS recruitment

Jouw inlognaam is jouw eigen e-mailadres en het wachtwoord wordt na inschrijving automatisch naar je gemaild. Zo kun je jouw eigen profiel beheren en aanpassen wanneer je maar wilt. Ook het solliciteren gaat dan met een druk op de (solliciteer) knop. Wij zorgen altijd voor een spoedige terugkoppeling op jouw sollicitatie.