Vacature Customer Service Manager Arnhem

Vacature Customer Service Manager Arnhem

MANS recruitment heeft regelmatig een openstaande vacature voor Customer Service Manager in Arnhem. Als Customer Service Manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde diensten door de customer support ofwel klantenservice. Je stuurt de customer service medewerkers aan. Als Customer Service Manager ben je verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve orderverwerking. De Customer Service Manager draagt zorg voor heldere communicatie en duidelijke afspraken met klanten, andere externe contacten en diverse afdelingen binnen de organisatie. Werkzaamheden in de functie van Customer Service Manager kunnen verder bestaan uit orderverwerking, klantcontact, aansturen van customer service medewerkers, opstellen van KPI’s en klachtenafhandeling. Ben je op zoek naar een vacature voor Customer Service Manager Arnhem of zoek je een andere functie gericht op personeel en organisatie? Bekijk dan onze vacatures in Arnhem op onze vacaturesite.

Functie eisen vacature Customer Service Manager Arnhem

Opdrachtgevers die vacatures voor Customer Service Manager Arnhem bij MANS recruitment onderbrengen, hanteren over het algemeen de volgende functie-eisen: 

  • HBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse, of een andere vreemde taal
  • Relevante werkervaring als Customer Service Manager
  • Als Customer Service Manager is het van belang dat je klantgericht, servicegericht en communicatief sterk bent. Daarnaast kun je goed plannen, organiseren en ben je doelgericht.

Bij welke organisaties bemiddelt MANS voor vacatures Customer Service Manager Arnhem?

MANS recruitment werft voor vacatures Customer Service Manager bij verschillende organisaties in Arnhem; van transportbedrijven tot webwinkels, diverse branches, zakelijke dienstverlening, nationale en internationale organisaties. Ook zijn er, afhankelijk van de wensen van de werkgever, verschillen in functienamen. Bij MANS recruitment is er dus ook veel diversiteit in vacatures. Naast vacatures voor Customer Service Manager bemiddelen wij bijvoorbeeld ook voor vacature Klantenservice medewerker, Customer Service medewerker, Teamleider Customer Support, Sales Support manager, Manager Customer Support, Manager klantenservice, Teamleider klantenservice. Kijk voor een actueel overzicht op de vacaturepagina.

Hoe kom ik in aanmerking voor een vacature Customer Service Manager Arnhem?

Wanneer je wilt solliciteren op de vacature Customer Service Manager Arnhem dan kun je je inschrijven via de website. Dit kan met behulp van het inschrijfformulier. Vul je gegevens zo volledig mogelijk in en wil je jouw inschrijving helemaal compleet maken, stuur dan naast jouw CV ook een motivatiebrief toe. Solliciteren op een vacature Customer Service Manager Arnhem kun je doen via de solliciteerknop bij de vacature op de website.

Na inschrijving bij MANS recruitment

Jouw inlognaam is jouw eigen e-mailadres en het wachtwoord wordt na inschrijving automatisch naar je gemaild. Zo kun je jouw eigen profiel beheren en aanpassen wanneer je maar wilt. Ook het solliciteren gaat dan met een druk op de (solliciteer) knop. Wij zorgen altijd voor een spoedige terugkoppeling op jouw sollicitatie.