AVG proces

MANS recruitment werkt AVG proof. Wij vinden het belangrijk om je te laten weten hoe wij omgaan met jouw gegevens. In het privacy statement staat beschreven hoe wij omgaan met de gegevens die wij van je hebben. Hieronder wordt kort omschreven uit welke stappen het AVG proces bestaat:

Stap 1: Als je je inschrijft en/of solliciteert naar een vacature geef je ook toestemming dat wij jouw gegevens verwerken. De duur van deze toestemming is tot een aantal weken na het afronden van de sollicitatieprocedure.

Stap 2: Na het verstrijken van deze periode ontvang je automatisch een e-mail met de vraag of wij jouw gegevens nog één jaar mogen bewaren. Als deze toestemming wordt verleend (je dient actief aan te geven dat je ingeschreven wil blijven) worden de gegevens bewaard en wordt daar mee omgegaan zoals beschreven in het privacy statement. Verleen je geen toestemming dan worden jouw gegevens, overeenkomstig de AVG wetgeving, automatisch verwijderd. Wij hebben dan geen gegevens meer van jou in het systeem.

Stap 3: Na een jaar ontvang je, als je eerder voor JA had gekozen, wederom (en geheel automatisch) een e-mail ter herinnering dat zij ingeschreven staan. Wederom wordt gevraagd om toestemming te verlenen of wij jouw gegevens nog mogen bewaren. Als je er niet voor kiest om ingeschreven te blijven worden jouw gegevens automatisch verwijderd.

Zo zal dit proces zich blijven herhalen.