Werving & Selectie

Het aantrekken van nieuwe medewerkers op basis van werving en selectie is nog altijd een van de meest populaire keuzes bij onze opdrachtgevers.

Een van de redenen hiervoor is dat onze no cure no pay wervingsoplossing u veel vrijheid biedt. MANS recruitment verzorgd de gehele werving van A tot Z. Wij werven geschikte kandidaten via onze website en ons netwerk. Tevens benaderen wij kandidaten die aan het gestelde profiel voldoen, bijvoorbeeld via Linkedin. Uiteraard zoeken wij ook in onze eigen uitgebreide database naar geschikte kandidaten voor uw organisatie.

Wanneer kandidaten op basis van het CV aan uw profiel voldoen en interesse hebben in de vacature, nodigen we hen uit voor een gesprek en bespreken wij de overige zaken die belangrijk zijn voor een succesvolle bemiddeling. Waarom is de kandidaat op zoek naar een nieuwe functie? Hoe kijkt de kandidaat terug op vorige functies en welke gevolgen heeft dit voor een nieuwe baan? Wat zijn de wensen ten aanzien van de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden? Enzovoorts.

Een van de voordelen van de no cure no pay werving en selectiemethode is dat u pas een vergoeding verschuldigd bent op het moment dat er een arbeidsovereenkomst tussen uw organisatie en de kandidaat is getekend. Voorafgaand aan het werving en selectieproces bespreken wij onze voorwaarden met u. De vergoeding bedraagt een percentage van het fulltime bruto jaarsalaris van de kandidaat inclusief vakantiegeld. De hoogte van dit percentage kan variëren, dit is mede afhankelijk van het profiel waar u naar op zoek bent.

Afhankelijk van de overige voorwaarden is het mogelijk een garantieregeling af te spreken. Hierbij geldt dat een deel in rekening wordt gebracht op het moment van indiensttreding en een deel na het verstrijken van de proeftijd.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij stellen graag een offerte voor u op.