Tijdelijk

Interim of uitzenden?

Of het nu gaat om een opdracht waarvoor u tijdelijk iemand wilt inzetten of een tijdelijke vraag wegens een zwangerschaps- of ziekteverlof, soms is een interim oplossing de meest praktische. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van kandidaten die op korte termijn beschikbaar zijn om u uit de brand te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen bij u langs en inventariseren de opdracht. We informeren u over het uurtarief en komen de duur van de bemiddeling overeen.

Wij bemiddelen zowel uitzendkrachten als ZZP-ers die inzetbaar zijn voor diverse opdrachten.

Interim ?

Als ondernemer of manager stelt u zich de vraag of uw team optimaal functioneert. Het kan zijn dat u zich afvraagt of het team als zodanig goed functioneert, maar ook bestaat de mogelijkheid dat u wilt weten of er efficiency slagen gemaakt kunnen worden. Is het werkproces binnen uw organisatie optimaal ingericht? MANS beschikt over een netwerk van ervaren ZZP-ers die vaker voor deze uitdagingen hebben gestaan en u graag bijstaan bij de transformatie van uw organisatie. Of het nu gaat om het beschrijven en analyseren van de werkprocessen of het coachen van uw medewerkers? MANS levert u een professional waardoor uw organisatie of team (weer) optimaal functioneert.
Wist u overigens dat MANS een nauwe samenwerking heeft met YOUMAN HR? Bij YOUMAN HR werken HR adviseurs die u kunt inzetten wanneer nodig. Kijkt u voor meer informatie op de website www.youmanhr.nl.

Soms wordt u geconfronteerd met een probleem dat u het liefst gisteren opgelost ziet. Het komt regelmatig voor dat wij gevraagd worden of wij op zeer korte termijn een kandidaat beschikbaar hebben die over een precies die ervaring op het CV beschikt én morgen kan beginnen. Precies die kandidaat op dat moment beschikbaar blijkt vaak een utopie. In ons netwerk van ZZP-ers zijn een hoop ervaren krachten te vinden die flexibel zijn in hun agenda en die u uit de brand helpen. Dit geeft u de mogelijkheid om de opdracht af te ronden of tijd om in de tussentijd rustig te zoeken naar de ideale kandidaat voor langere tijd.

Of een uitzendkracht?

Iedere ondernemer of manager kent het wel. U probeert met een optimale bezetting het werk gedaan te krijgen, maar ineens is daar die grote nieuwe klant die voor veel extra werk zorgt. Dat is uiteraard heel prettig, maar wilt u direct een nieuwe medewerker aannemen? Een uitzendkracht geeft u de mogelijkheid om per direct iemand in te zetten, maar geeft u ook de tijd om aan de nieuwe situatie te wennen. Zo kunt u ervaren of uw team behoefte heeft aan een teammanager of juist een extra ondersteunende kracht. Flexibiliteit is het kernwoord.

Ook bestaat de mogelijkheid dat u geconfronteerd wordt met een zieke medewerker of een collega die met zwangerschapsverlof zal gaan. Ook in deze situatie wordt veelal gekozen voor een uitzendoplossing.